Adwisit AB
Vi hjälper våra kunder med utbildning, support och lösningar & förbättringar inom produkt- eller tjänsteutvecklingens hela livscykel.

Vi älskar problem och utmaningar. Lösningarna finner vi genom att samverka och dela med oss av våra erfarenheter. Åtagandekultur är en ledstjärna för oss och vi strävar efter kontinuerlig personlig utveckling. Vi anställer personer som är positiva, engagerade, intresserade och som gillar att arbeta tillsammans.

Som konsult hos oss jobbar du hos våra kunder eller i våra lokaler på Söder.

Vi söker dig…
…som vill hjälpa dina kunder med att hitta de bästa lösningarna. Du är en rådgivare och har förmåga att dela med dig av din kompetens på ett förtroendeingivande sätt. Du trivs i rollen som konsult och levererar alltid det där lilla extra som behövs för att våra kunder ska bli framgångsrika.

Kvalifikationer
Nu söker vi dig som brinner för test och vill jobba med att utveckla automatiserade regressionstestfall för antingen webb, desktop- eller mobila applikationer. Du älskar problemlösning, utmaningar och att lära dig nya saker. Du har gärna erfarenheter från flera delar av utvecklingscykeln från krav, test och utveckling. Vi ser att du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet.

Du vill jobba tillsammans med de bästa i ditt område. Vi genomför ofta våra uppdrag i team därför söker vi dig som är en utpräglad lagspelare med eget driv som vill utvecklas tillsammans med andra.

Meriterande
Du har erfarenhet av:
– Testautomatisering, och har arbetat med exempelvis Robot Framework, Selenium, SoapUI, Rational Functional Tester, Unified Functional Testing eller liknande
– Databaser, exempelvis Oracle, MySQL, SQL, SQL Server, SSIS
– Python

Det är även meriterande om du innehar en ISTQB-certifiering

Ansökan & kontaktpersoner
Låter det lockande? Kontakta oss eller skicka din ansökan direkt! Har du frågor? Vänligen kontakta
Joachim Värling joachim.varling@adwisit.se, Tel 072-224 6060.
Lennart Åberg lennart.aberg@adwisit.se, Tel 070 301 0071.

Ps. Vi är i en expansiv fas och söker parallellt även andra duktiga konsulter inom test och utveckling. Tveka inte att kontakta oss om du tror att du skulle passa in.