Adwisit har deltagit som utställare på Working Together Conference 16-18 april, en mässa för Movex/M3:s användarförening. Vi var där för att visa hur vi gör automatiserade end-to-end-testflöden i komplexa miljöer där M3 har en central roll.

Många av de besökare som vi pratade med kände igen sig i beskrivningen av manuella tester, att det många människor som ska involveras, att det tar mycket tid, att man inte hinner med och i slutändan inte testar så mycket som man borde eller ville. Det imponerade på såväl de som bara kör manuella tester och de som redan har delvis automatisering när vi berättade om hur hela end-to-end-flödet kunde byggas ihop i samma testscript och hur ramverket kunde använda olika lösningar i olika lägen och köra det ihop.

Konferensen bestod utöver mässan mestadels av break out sessions med matnyttig information om nyheter i M3 och intressanta exempel från verkligheten hos olika M3-användare. Däremellan samlades hela skaran till några utmärkt underhållande föreläsning i stora salen. Konferensen startades av framtidsanalytikern Troed Troedson som med skarpsinnighet och humor målade upp en ganska dyster framtid för många etablerade företag, men också receptet på hur man överlever i framtiden – med innovation! Dagen därpå blev vi ”väckta” på morgonen av komikern Al Pitcher och skrattade stundtals så mycket att vi satt dubbelvikta. Konferensen avrundades sen av Mats Petersson hur man når sin effektivitetstopp och samtidigt mår bra.

WTC är en årlig träff där de flesta deltagare, både användare och utställare, återkommer år efter år. Det är roligt att kunna ansluta till den skaran och ha tagit första steget till att etablera oss som en självklar samarbetspartner när M3-användare vill utveckla automatiserade testflöden.